Oefenen, oefenen, oefenen!

Op 8 februari volgde ik een privé workshop newborn fotografie. Morgen, precies een maand later, heb ik mijn eerste newborn shoot! Spannend, maar vooral héél erg leuk! Wat ik in de tussentijd gedaan heb? Oefenen, oefenen, oefenen! Oh en heel veel inkopen!

De eerste week na mijn cursus ben ik er samen met mijn moeder op uit gegaan om mooie stoffen en kleden te kopen voor de studio. En waar kun je nu beter stoffen kopen dan op de Albert Cuyp? We liepen de ene stoffenwinkel uit en de andere stoffenwinkel weer in. Naarmate de dag vorderde, werden de tassen steeds zwaarder en mijn handen steeds voller. Een geslaagde dag dus! Inmiddels heb ik een koffer vol met leuke stoffen, mutsjes, haarbandjes en andere accessoires.

Ted en mijn schoonvader gingen ondertussen aan de slag om een studioframe te maken. Dit bleek nog best een lastige klus te zijn. Maar wauw, wat hebben ze een prachtige studio voor me gemaakt! Ik ben echt onwijs blij met het resultaat. Het frame is niet alleen super mooi en handig, maar ook nog eens lekker licht om mee te nemen.

Nu ik alle spullen in mijn bezit had, ben ik gaan oefenen. Dit deed ik met een oude pop, die mijn moeder van zolder wist te toveren. Ik heb allerlei verschillende settings uitgeprobeerd, verschillende wraptechnieken aangeleerd en vooral héél veel foto’s gemaakt. Kortom, ik ben er helemaal klaar voor!

Zelf in verwachting of een newborn shoot cadeau doen?
Ben jij zelf zwanger of ken je iemand die binnenkort een kindje krijgt? Het lijkt me fantastisch om foto’s te maken van deze newborn. De eerste newborn shoots doe ik geheel gratis. Tijdens deze fotoshoot maak ik foto’s in verschillende settings. Je bepaalt achteraf welke foto’s je graag wilt hebben en betaalt hier €10,- voor per foto (digitaal in hoge resolutie). Zo kun je zelf bepalen hoeveel geld je eraan uit wilt geven! Kun je echt niet kiezen en vind je heel veel foto’s mooi? Dan bewerk ik alle foto’s en deze krijg je dan allemaal in hoge resolutie voor €150,-. Neem contact op voor meer informatie.