Over mij

Foto’s maken onze herinneringen

Hoe fijn is het als je jaren na jouw bruiloft het album kunt doorbladeren en door middel van de foto’s alles kunt herbeleven? Of dat die herinneringen aan jouw reis dag in dag uit staan te pronken aan de muur? Foto’s zorgen ervoor dat je al die prachtige momenten voor altijd in leven kunt houden. Ze vormen een groot deel van onze herinneringen. Dat is precies waarom fotografie echt een passie voor mij is geworden en inmiddels zelfs een rode draad in mijn leven vormt!

Ik hou ervan als foto’s spontaan en ongedwongen zijn! Geen ‘ge-cheese’, maar foto’s waar jullie plezier hebben, er een traantje weggepinkt wordt of waar jullie niet bij komen van het lachen. Ik ga daarom het liefst een dagje mee op pad, zodat jullie na een tijdje niet eens meer door hebben dat ik er ben en ik jullie (dag) zo puur mogelijk vast kan leggen. Dit doe ik zowel binnen mijn werk bij Stichting Opkikker als in mijn rol als bruidsfotograaf!

Stichting Opkikker

Bij Stichting Opkikker ben ik verantwoordelijk voor alle marketing, PR en communicatie van de stichting en vaste fotografe tijdens de Opkikkerdagen. Voor degenen die Stichting Opkikker niet (goed) kennen: wij organiseren Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Deze gezinnen krijgen tijdens hun Opkikkerdag een op maat gemaakt programma, dat helemaal is afgestemd op hun wensen. Helikoptervluchten, boeven vangen met de politie of omgetoverd tot echte prinses rondgereden worden in een koets: niets is te gek! Het is ontzettend bijzonder om deze dagen voor de gezinnen van begin tot eind vast te kunnen leggen!

Bekijk de foto’s die ik heb gemaakt tijdens Opkikkerdagen.

Bruidsfotografie

Daarnaast ben ik actief als bruidsfotograaf. Ik ben onderdeel van het team van The Wedding Story (theweddingstory.nl), maar je kunt mij ook direct boeken! Deze dagen hebben een belangrijk ding gemeen met de Opkikkerdagen: het is misschien wel een van de mooiste dagen van je leven! Ik vind het dan ook een eer om daarbij aanwezig te mogen zijn. Het liefst leg ik de dag vast van begin tot eind, oftewel van het aankleden tot aan het feest! Maar ook voor een dagdeel kun je mij natuurlijk vragen. Zou je graag twee fotografen willen tijdens jouw bruiloft? Graag zelfs! In je eentje kun je nog zó je best doen, maar helaas heb je maar één paar ogen en één paar benen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we geen moment missen! Ik werk samen met verschillende fotografen en een videograaf, dus vraag naar de mogelijkheden!