Een Opkikker fotoshoot

18 februari was het weer tijd voor een Opkikkerdag! Dit keer mocht ik verschillende gezinnen ontvangen in de enige echte Opkikker fotostudio voor een fotoshoot met het hele gezin.

Nadat de dames door de visagiste helemaal mooi waren gemaakt, kregen ze van onze italiaanse regisseur een les ‘catwalk lopen’. Borst vooruit, kin omhoog, gekruisde stappen, verschillende poses, het kwam allemaal aan bod. Iedereen werd er bij betrokken, ook papa’s, vriendjes en broers. Je begrijpt het al; dit zorgde voor de meest hilarische momenten! Iets wat erg belangrijk is tijdens de Opkikkerdag: alle zorgen even vergeten en gewoonweg met elkaar genieten!

Nu de sfeer er goed in zat en iedereen wat losser begon te worden, kreeg ik de eer om de gezinnen vast te leggen. In een korte sessie maakte ik verschillende foto’s. Van de gezinsleden apart, van papa en mama samen, broers en zussen samen, maar natuurlijk ook van het hele gezin. Ik vond dit erg bijzonder om te doen, want deze foto’s zullen een mooie herinnering worden aan de Opkikkerdag, die ene dag dat ze alles even konden vergeten.