Newbornshoot van Vajèn: een engeltje

Vorige week zaterdag was ik in Hoofddorp om Vajèn te fotograferen. Vajèn was op dat moment pas één week oud en echt een engeltje. Vanaf het moment dat ik binnen was, gaf ze geen kik. Terwijl zij nog lekker lag te slapen, legde ik alle spullen klaar, zodat we meteen konden beginnen.

Ook de moeder van Vajèn, Sabrina, was goed voorbereid op de fotoshoot. Ze had allemaal haarbandjes en zelfs een tutu gekocht. Deze items maken de foto’s extra bijzonder en persoonlijk!

Vanaf het moment dat we begonnen met de fotoshoot, hield Vajèn liever haar ogen open. Ze wilde de hele fotoshoot het liefst van begin tot eind meemaken! Maar nog steeds bleef ze lekker rustig. Sabrina vertelde me dat ze dat tot nu toe altijd is. Zelfs ’s nachts! Ik denk dat menig moeder hier jaloers op zal zijn..

Ook broer Levi (3 jaar) kwam af en toe graag even kijken wat er allemaal gebeurde. Natuurlijk ontkwam hij er niet aan om samen met zijn zusje op de foto te gaan. Op deze foto’s zie je hoe trots hij is op zijn kleine zusje!

Hieronder vind je een selectie van de foto’s. Ben jij ook zwanger en zou je jouw pasgeboren kindje straks ook graag willen vastleggen? Neem dan contact met me op! Ook heb ik leuke cadeaubonnen, zodat je een newbornshoot cadeau kunt doen. In deze blog lees je hier meer over.