Newbornshoot Viënne

Vorige week zondag was het tijd voor mijn tweede newbornshoot. Denise en Maurice wilden graag een paar mooie foto’s van hun, op dat moment twee weken oude, dochtertje Viënne. Hun wens was een mooie foto voor op het geboortekaartje en een foto van hun als gezin. Aan mij de eer om dit voor ze te doen!

Met al mijn spullen stond ik ’s ochtends om 10 uur bij ze op de stoep. Terwijl ik hun huiskamer ombouwde tot een ware fotostudio, deden zij hun meisje in bad en gaven zij haar de fles. We hadden het zo getimed, omdat Viënne dan lekker rozig is van haar bad en voldaan is van haar fles, dat ze lekker kon gaan slapen. Viënne zelf dacht hier anders over!  Ze vond het allemaal veel te mooi wat er om haar heen gebeurde en weigerde een oog dicht te doen. Ze gaf geen kik, maar vond het maar al te leuk om te bewegen en van houding te veranderen!

Dit zorgde ervoor dat het maken van de foto’s iets lastiger werd, maar het resultaat juist extra bijzonder was! De ogen en de, soms zelfs ietwat ondeugende, blik van Viënne maken het plaatje helemaal compleet!

Toen we al een tijdje bezig waren met de fotoshoot, zagen we de oogjes van Viënne langzaam dichtvallen: ons geduld werd beloond! Terwijl ze lekker lag te slapen, hebben wij onze fotocollectie aangevuld met nog heel wat uber schattige foto’s!