1 september 2017: een dag voor in de boeken

1 september 2017, ik zal deze datum niet snel meer vergeten. De dag dat ik mijn eerste bruiloft gefotografeerd heb.  Je leest het goed: mijn eerste bruiloft. Ik ben namelijk niet van plan dit fantastische werk naast me neer te leggen. Sterker nog: de eerste bruiloften in 2018 staan al op de planning!

1 september 2017, de dag dat Joanna en Mark elkaar het ja-woord gaven. De dag dat het zonnetje scheen en de sfeer goed was. En natuurlijk de dag dat kleine Femm haar mooie jurk aan mocht (wat was ze trots!) en Jurre een pak droeg die speciaal voor hem gemaakt was (met korte broek, hoe cool!)

Vanaf het eerste moment klikte het goed met Joanna en Mark. Iets wat natuurlijk niet onbelangrijk is, aangezien ze de hele dag met mij opgescheept zaten!

Nadat Joanna haar make-up en haar had laten doen, haar prachtige jurk had aangetrokken (wauw!) en ook Femm in haar jurk gehezen was, stonden Mark en Jurre voor de deur. Die eerste ontmoeting, die eerste blik: wat een bijzonder moment was dat!

Vervolgens vertokken we naar het werk van Joanna: het kinderdagverblijf. Alle kinderen stonden het bruidspaar al vol verwachting op te wachten, met zelfgemaakte hoeden en sluiers. Leuk om die kinderen zo te zien. Met volle bewondering keken ze naar hun juf, die wel in een prinses veranderd leek te zijn!

 

De fotoreportage was in Utrecht. Het moment dat ook Isabel aanhaakte voor de fotoreportage en aansluitend de ceremonie. Met zijn tweeen kun je tenslotte meer dan alleen!

Nadat we ein-de-lijk de auto’s geparkeerd hadden (ja, ook op je bruiloft blijven de steden helaas druk), vertrokken we richting de dom en hortus voor een paar mooie fotos!

En toen was het alweer tijd voor de ceremonie (jeetje, wat gaat de tijd toch snel). Deze vond plaats in de tuin van hun oom. Niet zomaar een tuin, veel bruidsparen zullen jaloers zijn op deze locatie! Dit was het moment dat ik blij was dat Isabel er ook was, want wat gebeurd er veel in een korte tijd. In je eentje kun je onmogelijk alles vastleggen: tegelijkertijd Joanna die door haar vader wordt weggebracht, zus Stefanie die een traantje wegpinkt en de reacties van andere gasten.

De rest van de dag vond plaats in het Milandhof, waar alle gasten (inclusief wij!) heerlijk hebben gegeten en daarna een dansje konden wagen op de dansvloer!Bedankt Joanna en Mark voor deze kans!

Gaan jullie ook trouwen en lijkt het jullie leuk als ik deze dag van begin tot eind vastleg? Neem dan contact met me op!